ett ekosystem av noggrant utvalda samarbetspartners

Vi tror på transparens, samarbete och öppna standarder, för att säkerställa en så optimal lösning som möjligt. Möt våra utvalda samarbetspartners!

adderat värde för dig

Vi arbetar i partnerskap i olika konstellationer, vilket gör att vi kan stötta våra kunder i såväl större transformerande projekt som i spjutspetscase där ny teknik används som tillväxtmotor. I det här sammanhanget gäller definitivt inte ”one size fits all” utan det krävs ett nära samarbete mellan kund och molnleverantör, i ett utökat ekosystem, för att hitta bästa lösningen – idag och för framtida behov.

Alla våra samarbetspartners är utvalda för det värde som just de tillför våra kunder, tjänster, eller tekniska miljöer.

Stakater

Stakater är en föregångare i Norden vad gäller kompetens inom Kubernetes-området. Stakater bygger och hanterar Kubernetes-kluster främst för större företag, så att de istället kan fokusera på sin affär och upprätthålla den snabba innovations- och utvecklingstakt som krävs idag. Deras managerade tjänst ’Stakater Agility Platform’ är en lättanvänd Kubernetes-lösning i en transparent och enkel ”as-a-service”-modell, som tillsammans med Bineros svenska publika moln skapar en helt unik lösning för våra kunder.

OpenStack

Vår molntjänst är baserad på OpenStack – världens största öppen källkod-baserade molnplattform, som primärt används för att leverera IaaS-lösningar (Infrastructure as a Service). OpenStack har ett gigantiskt community av utvecklare världen över, och stöttas också av några av IT-världens ledande och allra största aktörer.

VMware

VMware är världens största leverantör av virtualiseringslösningar. Vi erbjuder en licensierad och supporterad VMware-plattform.

Veeam

Veeam är marknadsledande inom backup och återställning och används av över 300 000 företag världen över. Som partner till Veeam säkerställer vi att våra kunders tjänster och data har en extrem tillgänglighet och snabbt kan återställas vid eventuella incidenter. ”Hypertillgänglighet” är Veeams ledord och innefattar ett unikt sätt att arbeta med data på ett både högintelligent och lätthanterligt sätt.

Microsoft (mjukvaror SPLA och CSP)

Vi har ett SPLA (Services Provider License Agreement) med Microsoft, ett avtal som gäller för tjänsteleverantörer och oberoende programvaruförsäljare som vill kunna erbjuda de senaste Microsoft-programvarorna, tjänsterna och applikationerna till sina kunder. Vi är också med i CSP (Cloud Solution Provider), Microsofts leverantörsprogram för molnlösningar som gör att vi kan erbjuda dig som kund alla molnprodukter och tjänster från Microsoft, t.ex. Microsoft Azure, Dynamics 365, Office 365 och Microsoft 365, Enterprise Mobility Suite och Windows.

E.ON

Vi har byggt vårt datacenter i Vallentuna i samarbete med elbolaget E.ON. På platsen för byggnaden har det tidigare stått ett fjärrvärmeverk – vilket gjorde det till en perfekt plats för ett datacenter. Tack vare E.ON:s expertis inom grön energi, strömförsörjning och kyla har vi skapat ett extremt driftsäkert datacenter med ett optimalt kretslopp ur ett klimatperspektiv.

Dell (och Dell EMC)

Vi använder de senaste servrarna och den vassaste nätverksutrustningen från Dell.

Intel

Våra datacenter använder de senaste processorerna och storage-enheterna från Intel och uppgraderar i takt med att Intel släpper nya produkter.

Alfa Laval

Vi använder som första bolag i Sverige en helt ny banbrytande kyllösning från Alfa Laval i vårt eget datacenter DCS01.